Kredittkort som ikke finnes lengre

Kredittkort som ikke finnes lengre

Kredittkort kommer og går. Dette er som i alle andre bransjer. Grunnen til at kort forsvinner kan være mange.

Vi har laget en oversikt over kredittkort som ikke lenger tilbys i det norske markedet.

Listen er på ingen måte sortert i noen spesifikk rekkefølge.

Two Cards kredittkort
Two Cards Visa

Two Cards Visa

Two Cards Visa var et kredittkort som ble utstedt av Eika Kredittbank AS. Kortet var egnet for de som ønsket god oversikt over forbruk mellom privat og for firma. Kortet hadde en oversiktlig app som man kunne se ting som bilag, moms, utlegg, osv.

Røde Kort Mastercard

Røde Kors Mastercard

Røde Kort Mastercard var et kredittkort utstedt av DNB Bank ASA. Fordelen med dette kredittkortet var at 1% av ditt forbruk gikk til Røde Kors sitt humanitære arbeid. Utover dette hadde kortet også diverse fordeler og forsikringer som ofte er standard på et kredittkort i dag.

NITO Mastercard

NITO Mastercard

NITO Mastercard var et kredittkort som ble tilbytt studenter og medlemmer av Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon. Kortet var ikke noe spesielt i form av fordeler, utover hva man fikk som medlem i NITO. Les mer om Mastercard.

Gå til om Morten Haugdahl Lie side

Denne siden er skrevet av

Morten Haugdahl Lie

Les biografien

Innholdet på denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.

Andre artikler

Overføre fra kredittkort til konto
Artikler

Overføre fra kredittkort til konto

Du kan alltids overføre penger fra kredittkort til en bankkonto. Det betyr imidlertid ikke at det er en god løsning med tanke på gebyrer og eventuelt frafallelse av den rentefrie perioden på kortet. Her går vi gjennom faktorer du må...

Kredittkort
Artikler

Hvor mange kredittkort kan man ha?

Så lenge du har en økonomi som tåler det, kan du sitte med så mange kredittkort du vil. Det vanligste er imidlertid å ha 1-2 kort og det blir samtidig enklere å holde styr på kredittkortgjelden med ett eller to...