fbpx

Kredittkort på dagen

Oversikt over kredittkort i Norge du kan få godkjent på dagen i 2023

Filter Vis filter
Tommel opp
Alltid oppdaterte tilbud!
Ønsket kreditt
kr
Inntekt
kr
Fordeler
Lendo Kredittkort
⛽ Drivstoffavtale 🔙 Cashback 🛍 Rabatter ✈️ Reisekort 💰 Bonuspoeng
Maks kreditt
150 000 kr
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
20 år
Effektiv rente
18,13 %
Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 23,14 %, eff. rente 25,76%, kost. 3 243 totalt kr. 28 243.
TF Bank Mastercard
🛍 Rabatter ✈️ Reisekort
Maks kreditt
150 000 kr
Krav til inntekt
150 000 kr
Rentefrie dager
43 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
18 år
Effektiv rente
21,82 %
Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 23,14 %, eff. rente 25,76%, kost. 3 243 totalt kr. 28 243.
Remember Black
🔙 Cashback 🛍 Rabatter ✈️ Reisekort
Maks kreditt
150 000 kr
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
18 år
Effektiv rente
24,40 %
Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.
Komplett Bank Mastercard
🔙 Cashback 🛍 Rabatter ✈️ Reisekort 💰 Bonuspoeng
Maks kreditt
100 000 kr
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
50 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
20 år
Effektiv rente
24,42 %
Effektiv rente 24,42 %, 12 000 kr o/12 md, kostnad 1 481 kr, totalt 13 481 kr.
Remember Gold Kredittkort
🔙 Cashback 🛍 Rabatter
Maks kreditt
150 000 kr
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
18 år
Effektiv rente
18,39 %
Eks: Re:member Gold NO: Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr
Resurs Bank Gold
⛽ Drivstoffavtale ✈️ Reisekort 💰 Bonuspoeng
Maks kreditt
150 000 kr
Krav til inntekt
150 000 kr
Rentefrie dager
60 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
18 år
Effektiv rente
21,82 %
Eksempel: Eff. rente 21,82% 25.000,- o/12 mnd. Kost. 2 776, Totalt kr. 27 776,-
Instapay Mastercard
🔙 Cashback 🛍 Rabatter
Maks kreditt
100 000 kr
Krav til inntekt
250 000 kr
Rentefrie dager
43 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
23 år
Effektiv rente
18,13 %
Eff. rente *18,13 %, 45.000,- o/12 mnd. Totalt 49.194,- Kostnad 4.194,-
Ikano Visa
⛽ Drivstoffavtale 🔙 Cashback 🛍 Rabatter ✈️ Reisekort
Maks kreditt
100 000 kr
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
50 dager
Årsgebyr
0
 kr
Aldersgrense
23 år
Effektiv rente
21,92 %
Eks: Eff.rente 21,92 %,20.000 kr o/12 mnd.Kostnad: 2.102 kr.Totalt 22.102 kr.
Kredittkort på dagen
Bestill enkelt og raskt

Søk om et kort, og motta svar på samme dag!

Sitter du i en situasjon hvor du har kommet over et veldig godt tilbud på TV’n du lenge har siklet etter, men som du ikke kan kjøpe med en gang fordi du må vente til neste lønning kommer? Kanskje har oppvaskmaskinen din blitt ødelagt, og må erstattes raskt? Mange opplever dette og ønsker derfor å ta opp et kredittkort på dagen for å løse problemet.

Du bør imidlertid ikke stresse med å skaffe et kredittkort på dagen når du står på butikken, og er klar til å betale noe. Dette fordi det ikke er mulig å skaffe et kredittkort på dagen. På den andre siden kan du være forberedt på det meste dersom du allerede har et kredittkort tilgjengelig i lommeboka.

Da er du forberedt på de mange gode tilbudene der ute, så vel som potensielle og uforutsette utgifter. Har du et kredittkort har du mulighet til å slå til på salg her og nå. Du slipper å vente på neste lønning, men du kan vente med betalingen av varen som du kjøper.

Kredittkort på dagen er ikke mulig, men dette kan du få på dagen

Som nevnt er det mange som er ute etter et kredittkort på dagen. En årsak til at dette ikke er mulig, er fordi selve kortet blir sendt i posten, og det tar sannsynligvis noen dager før du får kortet. På den andre siden går det raskere å vente noen få dager enn å vente mange dager på neste lønning for å få kjøpt varene du ønsker deg.

Til tross for at du ikke kan få kredittkort på dagen, så vil du likevel få svar på søknaden din om kredittkort på dagen umiddelbart. Da slipper du å gå i rundt og lure på om du får godkjent søknad eller ikke. Så fort denne er godkjent trenger du bare å vente 1-3 virkedager så er du klar til å bruke det nye kredittkortet ditt.

Så fort kredittkortet er trygt plantet i lommeboken, er du på tå hev til neste gang det kommer et tilbud du ikke vil gå glipp av. Klarer du å betale tilbake hele beløpet du har brukt får du får fakturaen fra kredittkortselskapet, er det i tillegg helt gratis å bruke kredittkortet.

Du kan selvfølgelig dele opp betalingen også. Dette kontrollerer du helt selv slik at du får en større økonomisk frihet i hverdagen.

Det finnes flere grunner til at man trenger et kredittkort på dagen

Det kan oppstå flere grunner og situasjoner til at man trenger kredittkort på dagen, eller raske penger. Den aller største årsaken er likevel uforutsette utgifter. Når man først står midt oppe i en sånn situasjon, er det godt å vite at man har tilgang til ekstra penger i lommeboken hvis det er lenge til neste lønning.

Livet byr gjerne på flere uforutsette situasjoner, og det kan man gjøre lite med. Fordelen med å ha et kredittkort i slike situasjoner, er at man ofte slipper å søke om ytterligere lån. Så lenge du klarer å betale tilbake beløp som blir brukt, vil det alltid være penger på kortet.

Så er det viktig å understreke at hensikten med et kredittkort ikke er at du skal bruke mer penger enn det du egentlig har. Kredittkortet skal være en hjelpende hånd i situasjoner hvor du må ut med penger i tider hvor du ikke har så mye penger tilgjengelig. Enten det er i innland eller utland, og i tillegg får du flere forskjellige fordeler med kredittkortet.

Kredittkort uten kredittsjekk? Det er helle ikke mulig

Du kan ikke få et kredittkort uten kredittsjekk, eller kredittkort på dagen. Alle som sender inn en søknad om kredittkort vil bli kredittsjekket. Her må søkeren oppfylle kredittkortselskapets krav, og søknaden vil i tillegg bli vurdert etter faktorer som gjeld, inntekt, betalingshistorikk og hvilken kredittscore disse faktorene vil resultere i.

Det aller meste av denne vurderingen skjer automatisk, og søkeren vil alltid motta et gjenpartsbrev når man kredittvurderes. Det er et kredittopplysningsbyrå som henter ut opplysninger om søkeren.

Kredittkort på dagen uten kredittsjekk – Dette får du svar på

Siden automatiseringen ligger til rette, vil så og si samtlige søkere få svar samme dag som de søker om kredittkort. Det finnes selvsagt mange grunner til at man får avslag, men den aller vanligste er at du som søker har en betalingsanmerkning.

Dersom du ikke har noen betalingsanmerkninger, og har en stabil inntekt, kan det være lurt å høre om du får en begrunnelse, dersom du har fått avslag på søknaden. Det kan også handle om små detaljer som du kan fikse ganske raskt. Videre sender du inn en ny søknad, enten til det samme kredittkortselskapet som tidligere, eller et annet selskap.

Få kredittkort uten kredittsjekk?

Som nevnt kan man ikke få kredittkort uten kredittsjekk. En ytterligere grunn til det er at selve produksjonen av kredittkortet, i tillegg til utsendelsen av kortet tar tid. Kort og PIN-kode sendes heller ikke sammen, dermed kan det gå flere dager mellom disse to. Årsaken til dette er for å hindre at svindlere får hendene sine på posten din.

Tiden det tar før du søker om kredittkort, til du har kortet og kan begynne å benytte det vil variere. Det vanligste er at det tar mellom 1-3 virkedager, men du kan oppleve at det tar mellom en og to uker hos noen selskaper.

Signer med BankID

Du kan være trygg på at nesten samtlige kredittkorttilbydere krever at du signerer avtalen elektronisk, her er det BankID som gjelder. Dersom du ikke har BankID bør du skaffe deg dette.

Du kan også benytte BankID til å logge inn på kredittkortselskapets nettbankløsning. Da kan du skaffe deg en oversikt over alle transaksjoner gjort med kredittkortet ditt, du kan endre kredittramme, og få en god oversikt over fordeler og bonuser på kortet ditt.

Vær obs på hvilket kredittkort du velger

I dag finnes det mer enn 300 forskjellige kredittkort på markedet, derfor er det smart å bruke en del tid på å velge kredittkort slik at du finner det kortet som passer best til dine behov.

Kanskje føler du at det haster med å skaffe et kredittkort? Du bør likevel ta deg god tid til å finne det kredittkortet som passer best for deg. Alle kredittkort har sine forskjellige fordeler, alt fra cashback til avslag på bensin. Tenk på hva du bruker å kjøpe, finner du et kredittkort som kan gi deg rabatter på dette? Hvis dette er tilfelle bør du gå for et slikt kort.

Du bør først og fremst vurdere de økonomiske betingelsene, som for eksempel renter, gebyr og årsavgift. Deretter kan du vurdere hvilke fordeler som kommer med kredittkortet.

Se etter et kredittkort med laveste mulig rente

Siden kredittkortenes inntog har dette kortet blitt dagligdags kost for nordmenn. Kredittkort har gått fra å være eksklusivt til å være helt vanlig å skaffe seg. Samtidig har antall tilbydere av kredittkort økt. Nå er det et hav av tilbydere å velge mellom.

Det er en rekke faktorer å tenke på når du skal skaffe deg et kredittkort, uavhengig om du skal skaffe deg ditt første kredittkort, eller om det bare er et nytt kredittkort. Her er det viktig å se på fordeler, vilkår, og kredittrammen du kan få godkjent. I tillegg bør du prøve å få så lav rente som mulig på kortet.

Har du lenge sett etter et kredittkort? Videre i artikkelen kan du lese om hvorfor det er viktig å få tak i et kort med lavest mulig rente.

Vanligvis har kredittkort høye renter – Dette er grunnen

Du har sikkert registrert at rentene på kredittkort ligger ganske høyt. I forbindelse med kredittkort dreier dette seg om satsen som starter å løpe dersom du ikke klarer å betale regningen for kredittkortet innen fristen. Da begynner altså rentene å gå av den utestående gjelden.

Husk at du egentlig tar opp et lite lån hver gang du bruker kredittkortet. Dette vil være som et kortsiktig lån, og dersom du er en ansvarsfull forbruker klarer du å betale tilbake pengene i tide. Likevel må du aldri glemme at du låner penger fra kredittkortselskapet hver gang du drar kredittkortet.

Det stilles ingen krav til sikkerhet fra kortselskapets side når en forbruker søker om et kredittkort. Her blir det bare tatt hensyn til betalingsevnen du har. Dette er en motsetning av for eksempel lån med sikkerhet hvor sikkerheten ofte er i bolig eller bil. Derfor tar kortutstederen en høy risiko med å gi ut kredittkort.

Dette er samtidig en årsak til at renten ligger relativt høyt. Risikoen fra bankens side kommer til uttrykk rentetilbud du som forbruker mottar.

Nominell rente og effektiv rente

Det er også veldig viktig å sette seg inn i forskjellene mellom nominell og effektiv rente når det gjelder kredittkort. De aller fleste kortutstedere reklamerer med nominell rente, men det er likevel den effektive renten du må betale.

Du kan i praksis sammenligne nominell rente med leien du betaler for en leilighet. Den nominelle renten er i bunn og grunn prisen du betaler for å låne penger av banken. Og i likhet med en leilighet kommer det andre regninger som må betales.

Inn i den effektive renten kommer det flere gebyr. Etableringsgebyr, termingebyr, renters rente og potensielle andre utgifter følger med her i forbindelse med et kredittkort.

Med dette som grunnlag vil alltid den effektive renten ligge flere prosentpoeng høyere enn den nominelle renten. Du lurer kanskje på hvordan du skal skaffe et reelt rentetilbud? Da må du søke hos flere aktuelle kredittkorttilbydere før du kan begynne å sammenligne tilbudene du får.

Se opp for nedbetalingstiden

Skulle du ende opp med å få kredittkortgjeld bør du være oppmerksom på spesielt en ting. Det er flere faktorer enn bare effektiv rente som kan gjøre at gjelden blir veldig kostbar, nemlig hvor lang tid du bruker på å bli kvitt gjelden.

Denne tiden kaller vi for nedbetalingstid. Forskjellen mellom et vanlig lån og kredittkort er at det er opp til deg å betale ned gjelden din på et kredittkort, på et lån vil nedbetalingstiden være fastsatt. I bunn og grunn kan du velge å utsette kredittkortgjelden din over lengre tid, og dermed bare betale minstebeløpet hver måned.

Nedbetalingstiden blir viktig når man setter den opp mot totalkostnaden på gjelden du har. Kredittkortgjeld fungerer egentlig på samme måte som et annuitetslån hvor renten blir beregnet for hver termin. Bruker du for eksempel ett eller to år lengre på å bli kvitt gjelden, betyr dette at kredittkortselskapet får inn 12-24 ganger så mye penger i form av renter.

Dermed er det viktig at du hele tiden ser nøye på den effektive renten og nedbetalingstiden, gjerne sett disse opp mot hverandre. Dersom du skulle ende opp med kredittkortgjeld er det veldig viktig å kvitte seg med denne så raskt som din økonomi klarer.

Kredittscoren betyr alt i forbindelse med kredittkort

En annen stor faktor du ikke må glemme når du skal skaffe en lav rente på kredittkortet, er kredittscoren din. En kredittscore er en poengsum som Norges kredittopplysningsbyråer har på alle myndige nordmenn med en inntekt.

Dette er en poengsum som uttrykker sannsynligheten for at du vil få en betalingsanmerkning innen de neste 12 månedene. Du kan samtidig være trygg på at aktører av lån uten sikkerhet ikke kommer til å innvilge søknader fra folk med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Poengsummen du har i tillegg mye å si for hvilken effektiv rente du vil få tilbud om. Det finnes flere faktorer som påvirker denne, blant annet alder, hyppige adresseendringer, din inntekt, endringer i inntekten din og om du er selvstendig næringsdrivende.

Husk at det ikke finnes noen som sitter med en nøyaktig og krystallklar formel på kredittscore, sett bort fra kredittopplysningsbyråene. Det som derimot er klinkende klart er at en sterk privatøkonomi kommer til å gi deg en høy kredittscore, og samtidig en lavere rente.

På denne måten kan du sammenligne kredittkort på dagen mot hverandre

Du har forhåpentligvis ingen planer om å pådra deg kredittkortgjeld. Når du får et kredittkort, får du også en rentefri betalingsutsettelse, dermed kan du i prinsippet låne penger gratis. Så fremt du klarer å betale fakturaen din innen fristen kan du bruke kredittkortet uten å betale en krone for det.

Det vil også bety at du samtidig må se på mer enn bare renten på kredittkortet. I dag har man et såpass stort marked med et enormt utvalg av kredittkort, at tilbydere av slike kort har skreddersydd kredittkortene sine slik at de passer inn i mange ulike bruksområder.

Du får normalt rabatter på kredittkortet, her får du alle mulige prosenter og strukturer. Derfor bør du se etter flere ting enn bare effektiv rente på et nytt kredittkort:

  • Rabatter
  • Reiseforsikring, ID-tyveriforsikring og flere slike forsikringer
  • Rentefri betalingsutsettelse
  • Fordeler som tilgang til lounge på flyplass, rabatt på hotell og lignende

Kartlegg hva kredittkortet primært skal brukes til, så blir det enklere å søke etter et kort som matcher dine behov. Da får du også en enklere jobb med å begrense antall kredittkort du må søke om for å få best mulig rente også.

Anbudssider kan hjelpe deg med å få laveste rente på kredittkortet

Uavhengig av hvilke typer kredittkort du søker om, er det smart å benytte seg av en anbudsside i forbindelse med søknadsprosessen. En anbudsside er en tjeneste som gjør at du kan søke om flere kredittkort til tross for bare en søknad.

Så fort du har lagt inn den nødvendige informasjonen vil anbudstjenesten videresende søknaden til alle sine samarbeidspartnere. Deretter foretar disse en kredittsjekk av deg før du får deres aller beste tilbud tilbake.

Du vil også få en god oversikt over valgalternativene dine når du skal skaffe deg et nytt kredittkort med en anbudsside. Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å bruke en slik hjelpende hånd, i tillegg er det en veldig god mulighet for deg til å finne den laveste renten på det nye kredittkortet ditt.