Kredittkort for Black Friday
17. oktober, 2022

De beste kredittkortene du kan spare mest penger med på Black Friday

Morten Haugdahl Lie
Denne siden er skrevet av:
Morten Haugdahl Lie
Les biografien
Innholdet på denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.

Black Friday er siste fredag hver november måned, og årets største handledag blir gjerne både travel og kostbar for de fleste.

På denne dagen kan du igjen vasse i gode tilbud i både norske og internasjonale nettbutikker. Her kan du gjøre unna julegavehandlingen og kjøpe noe du har ønsket deg over lengre tid, men som har vært for dyrt frem til nå.

Husk at veldig mange butikker begynner salgene mandag samme uke og at flere av tilbudene varer til og med mandagen etter (Cyber Monday).

Ønsker du å få de beste rabattene, og spare mest mulig penger gjennom Black Week? Videre kan du lese om de to beste kredittkortene hvor du både oppnår gode rabatter og kan spare mye penger på kjøpene dine.

Søk kredittkort hos Lendo

Lendo kredittkort
Klikk for å søke om kredittkort hos Lendo

Ved å søke om kredittkort hos Lendo, trenger du bare å sende inn en søknad så sender Lendo søknaden videre til 4 banker på samme tid. Videre velger du det kredittkortet som er best for deg og dine behov.

De fire kortene du kan velge mellom er Re:member Black Mastercard, InstaPay Mastercard, Komplett Bank Mastercard og TF Bank Mastercard.

1. Komplett Bank Mastercard

Komplett bank kredittkort
Klikk for å søke om kredittkort hos Komplett Bank

Er du myndig og har en årlig inntekt på minimum 50.000 kroner, kan du sende inn søknad om Mastercard fra Komplett Bank. Dette kredittkortet er et av de beste på markedet i forbindelse med netthandel i dag.

Du får i tillegg en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager, og du betaler ikke gebyrer dersom du tar ut penger i kontanter fra kortet. Kredittkortet er også svært gunstig for deg som er glad i gaming, du får nemlig 4% i bonus på alle varer du handler i nettbutikken til Komplett.

Andre bonuser du får med Komplett Bank Mastercard:

 • 2% bonus på netthandel dersom nettbutikken er registrert hos Mastercard.
 • 1% Bonus på alle varekjøp ellers.

Ett bonuspoeng utgjør en 1 krone, og du kan spare opp bonuspoeng til maksimalt 500 poeng.

2. Re:member Black Mastercard

Remember Black Kredittkort
Klikk for å søke om kredittkort hos Re:member

Re:member Black Mastercard er mye mer enn et kredittkort, da du oppnår fantastiske rabatter ved å bruke kortet. Har du med deg dette kortet til Black Friday-handlingen kan du sikre deg noen store røverkjøp. Blant annet får du:

 • 10% rabatt hos Hotels.com
 • 8% avslag på all handel hos Ellos
 • 10% rabatt hos Nelly

Skal du oppnå slike rabatter er forutsetningen at du handler med re:members kredittkort. Rabattene du oppnår kommer i form av cashback.

3. TF Bank Mastercard

TF Bank Kredittkort
Klikk for å søke om kredittkort hos TF Bank

TF Bank har et rabattprogram som heter DealPass. Med dette rabattprogrammet kan du spare mye penger på varer du kjøper med kredittkortet.

I dag omfatter DealPass-programmet over 240 forhandlere i Norge. Dette er bransjene du kan gjøre gode handler hos med kredittkortet:

 • Restauranter
 • Aktiviteter
 • Overnatting
 • Nettbutikker
 • Velvære

I tillegg får du gode forsikringer og en av markedets laveste rente på kredittkortet.

4. InstaPay Mastercard

Instapay Kredittkort
Klikk for å søke om kredittkort hos Instapay

Når det kommer til renter er InstaPay Mastercard en av bransjevinnerne, kortet kommer med lave renter sammenlignet med andre kredittkort. Ønsker du å betale ned kredittkortregningen på sikt, så kan du spare mye penger ved å velge InstaPays kort.

Største fordeler med InstaPay Mastercard:

 • Generelt lav rente
 • Betalingsforsikring
 • Månedlige rabatter på utvalgte varegrupper
 • Fleksibel kredittramme

InstaPay Mastercard opererer med et rabattsystem som gjør at du får en ny rabatt hver måned. Rabattsummen du får trekkes fra automatisk på påfølgende faktura. Eksempelvis får du 5% rabatt på all netthandling i november og desember, dette inkluderer både Black Friday og romjulssalg.