Santander Red Visa

Santander Red Visa

Bestill nå!
Santander Red Visa

Santander Red Visa

Annonse
Maks kreditt
100 000
Effektiv rente
17,10 %
Krav til inntekt
50 000 kr
Betalingsutsettelse
50 dager
Årsgebyr
0 kr
Aldersgrense
20 år
Fordeler
🔙 Cashback 🛍 Rabbater
Eksempelrente
Eff.rente 17,12 %,15.000 kr o/12 mnd,Kostnad kr. 1.323.Totalt 16.323 kr.
Fordeler
 • Fordel
  Santander Red kredittkort har en kombinasjon av lave renter, høy kredittgrense og lang rentefri periode, noe som gjør det spesielt egnet for å finansiere større utgifter
 • Fordel
  Santander Red kredittkort er tilknyttet et fordelsprogram som gir deg muligheten til å få Cashback på inntil 15% hos mer enn 250 kjente nettbutikker gjennom Kickback. Dette kan være en lukrativ mulighet for deg som liker å handle på nett og ønsker å spare penger
 • Fordel
  Santander Red er et kredittkort med en av de laveste rentene du kan finne i Norge, med en effektiv rente på kun 17,10%
 • Fordel
  DealPass gir deg rabatter på restauranter, hotell, butikker, opplevelser og mer, opptil 25%
 • Apple Pay
  Santander Red Visa lar deg betale med Apple Pay
 • Google Pay
  Santander Red Visa lar deg betale med Google Pay

Dette får du med Santander Red

Santander Red er et kredittkort som gir deg Cashback når du handler på nett. Fordelsprogrammet er delt inn i to deler: Kickback, som gir deg penger tilbake når du handler på mer enn 250 nettbutikker, og DealPass, som tilbyr faste rabatter på hundrevis av spisesteder, nettbutikker, tjenesteytere, reiseselskap, hoteller, strømselskap, kulturarrangementer og mer.

Rabattene du får gjennom DealPass er gjennomgående høye, og normalt mellom 10% og 25%. I tillegg til de faste rabattene, tilbyr Santander også unike kampanjetilbud med enda høyere prisavslag. Santander Red kan derfor være et godt valg for deg som handler mye på nett og ønsker å få rabatter og Cashback på dine kjøp.

Egner seg for alle typer handler

Dette kredittkortet er spesielt egnet som betalingsmiddel ved netthandel, eller når du skal kjøpe dyre varer. Kredittrammen er stor nok til å dekke de fleste behov, og hvis du likevel får rentekostnader, vil det lønne seg at rentene på kortet er blant de laveste på markedet.

Du kan unngå rentekostnader helt ved å betale hele regningen innenfor den rentefrie perioden på 50 dager.

Dette kredittkortet kan derfor være et godt valg for deg som ønsker en enkel og kostnadseffektiv måte å håndtere dine kredittkortkjøp på.

Apple Pay, Google Pay, contactless

Alle kredittkort fra Santander er kompatible med Apple Pay, som en sikker betalingsmetode som lar deg betale med iPhone eller Apple Watch uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Kortene er også kontaktløse, noe som gjør det enkelt å betale for små beløp uten å måtte taste inn koden.

Hvis du ikke har det fysiske kortet for hånden, kan du enkelt få tilgang til ditt virtuelle kort i nettbanken til Santander. Dette gjør det enkelt for deg å håndtere dine kredittkortkjøp på en sikker og bekvem måte.

Betingelser

Minstekravene for å få et Santander Red kredittkort er:

 • Du må være minst 20 år
 • Du må tjene minimum 50 000 kroner per år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Hjemmeside
https://www.santanderconsumer.no/