Populært i Norge
Bank Norwegian VISA

Bank Norwegian VISA

Maks kreditt
150 000
Effektiv rente
23,10 %
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0 kr
Aldersgrense
18 år

Fordeler

  • Drivstoffavtale
  • 🔙Cashback
  • 🛍Rabatter
  • ✈️Reisekort
  • 💰Bonuspoeng
Eksempelrente
Eff. rente 23,10%,15.000 kr o/12 mnd.Kostnad: 1.764 kr.Totalt: 16.764 kr.

Dette får du med Bank Norwegian

Norwegian-kortet er kanskje det fremste kortet du bør vurdere dersom du ofte er på reise, og spesielt med Norwegian Air. Kortet gir deg opptil 10% i Cashpoints på flybilletter, og poengene du tjener opp, tjener du hver gang du gjør transaksjoner med kortet.

Bank Norwegian har et fordelsprogram som inkluderer gode rabatter fra over 150 ulike utsalgssteder. På de fleste kjøpene du gjør, vil du dessuten få prisavslag i tillegg til Cashpoints.

Med andre ord er dette kortet svært gunstig både til reiser, transaksjoner og sikker netthandel.

Reiseforsikring med Bank Norwegian

Med kortet får du en reise- og avbestillingsforsikring som både dekker deg og din familie når dere skal ut å reise. For at forsikringen skal tre i kraft, må minst 50% av transportkostnadene være betalt med Bank Norwegian-kortet.

Dersom reisen i tillegg er med Air Norwegian, vil du også få forsikring mot tapt avgang. Skulle du ikke rekke det påfølgende flyet på grunnlag av forsinkelser fra Norwegians side, vil selskapet dekke nye billetter opptil 5000 kroner per person.

Ulike forsikringer med rabatt hos Bank Norwegian

Dersom du eier Bank Norwegian-kortet kan du tegne forsikringer som ID-tyveri, egenandel på leiebil og helårs reiseforsikring til rabatterte priser.

Gå til om Morten Haugdahl Lie side

Denne siden er skrevet av

Morten Haugdahl Lie

Les biografien

Innholdet på denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.