Shell Mastercard

Shell Mastercard

Maks kreditt
75 000
Effektiv rente
26,39 %
Krav til inntekt
180 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0 kr
Aldersgrense
20 år

Fordeler

  • Drivstoffavtale
  • 🔙Cashback
  • 🛍Rabatter
  • 💰Bonuspoeng
Eksempelrente
Eks: 15 000 kr o/12 md gir eff. rente 33,36 %, kostnad 2 750 kr, totalt 17 750 kr.

Dette får du med Shell Mastercard

I dagens marked er Shell MasterCard et av de mest gunstige og populære bensinkortene. Det er så enkelt som at dersom du foretrekker eller bruker å fylle på en Shell-stasjon, så er dette kredittkortet perfekt for deg.

Shell gir en rabatt på 40 øre per liter drivstoff. I løpet av de første 30 dagene, får nyinnmeldte kunder muligheten til å benytte seg av en dobbel rabatt. Du kan også oppnå større prisreduksjoner under kampanjeperioder.

Trumf-bonus

For alle som innehar et Shell MasterCard, blir hverdagen litt mer lønnsom. Dette kortet gir deg nemlig Trumf-bonus på alle kjøp i Norge, uansett hvor du handler. Det betyr at hver gang du bruker Shell MasterCard, samler du opp verdifulle Trumf-poeng som du kan konvertere til penger eller bruke på spesielle tilbud.

Så jo mer du bruker kortet, jo mer bonus samler du. Det er rett og slett en smart måte å gjøre dine daglige innkjøp litt mer lønnsomme på.

Trumf-bonusen kan utbetales direkte til din bankkonto eller du kan overføre bonusen til en SAS Eurobonus-konto dersom du har. Da kan du bruke pengene på flybilletter, hotell eller andre ting i forbindelse med reisen.

Flere frynsegoder med Shell MasterCard

Dersom du betaler for drivstoffet du fyller (minimum 20 liter) med Shell Mastercard, vil du blant annet få gratis tankfeilforsikring i 60 dager. Dekningen gjelder 3000 kroner.

Samtidig får du 10% avslag dersom du leier bil hos Rentalcars.com.

Betingelser for Shell MasterCard

  • Alderskrav på 20 år
  • Fast inntekt
  • Du må vise til en ryddig økonomi
  • Ingen betalingsanmerkninger
Gå til om Morten Haugdahl Lie side

Denne siden er skrevet av

Morten Haugdahl Lie

Les biografien

Innholdet på denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.