Esso MasterCard

Esso MasterCard

Maks kreditt
75 000
Effektiv rente
27,06%
Krav til inntekt
120 000 kr
Rentefrie dager
45 dager
Årsgebyr
0 kr
Aldersgrense
18 år

Fordeler

  • Drivstoffavtale
  • 🛍Rabatter
Eksempelrente
Eks: Eff.rente 27,06%,15.000 kr o/12 mnd.Kostnad 2.037 kr.Totalt 17.037 kr.

Dette får du med Esso MasterCard

Esso MasterCard kommer med noen fordeler, og betegnes som et bensinkort. Kortet passer først og fremst for personer som tanker på Esso.

Her oppnår du faste drivstoffrabatter, uten begrensninger. Det betyr at du blant annet ikke trenger å fylle et visst antall liter for at rabatten skal tre i kraft.

Flere fordeler

Dette kredittkortet kommer med noen rabatter som er gunstig for enkelte personer, dette gjelder hovedsakelig rabatter på leiebil, feriehus og hotell.

Samtidig får du også gunstige tilbud på merkevarer via Essos nettbutikk, men her må man regne med et noe begrenset utvalg. I tillegg gir kortet noen tilbud på ulike forsikringsordninger.

Slik fungerer Esso MasterCard

Esso MasterCard er et helt kurant kredittkort så lenge du betaler regningen innen den rentefrie perioden på 45 dager, og holder deg unna uttak av kontanter.

Det er alltid dyrt å ta ut kontanter med kredittkort, og dette gjelder også Esso MasterCard som tar 4% av summen du tar ut, i gebyr, samt et valutapåslag hvis pengene blir tatt ut i utlandet.

Betingelser for Esso MasterCard

  • Alderskravet er minimum 18 år
  • Du må kunne vise til en fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger
Gå til om Morten Haugdahl Lie side

Denne siden er skrevet av

Morten Haugdahl Lie

Les biografien

Innholdet på denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.